fbpx

2023 Web Tasarım Trendleri

Web tasarım, herhangi bir işletme sahibinin 2023 planlarının önemli bir parçasıdır. Web siteniz, müşterilerinizin ürününüz hakkında bilgi sahibi olması ve bir satın alma işlemi yapmak için ihtiyaç duyduğu bilgileri kapsar. Web sitenizi en son web tasarım trendleriyle düzeli olarak güncellemek, işletmenizin kalabalık siber alanda önce çıkmasını sağlar.

2023 Web tasarım trendlerine bir göz atalım.

dinanizm

1.Dinamizm 

Yeni nesil web sitelerinde aranan özelliklerinden biri olan dinamik içerik, web sayfalarında canlı ve gerçek zamanlı güncellemelerin sayfayı yenilemeden kendiliğinden güncellemesi anlamına gelir. Dinamik içerikler hem görsel olarak hem de işlev olarak ziyaretçilerin hoşuna gidecek ve etkileşimi arttıracaktır. Ayrıca sitenizin her zaman güncel olmasını sağlayacaktır.

3d tasarım

2. 3D Tasarım

3D tasarım birkaç yıldır trend olmaya devam ediyor. Ancak 2023 yılında daha popüler. 3D web sitesi tasarımı, site ziyaretçisi için etkili bir deneyim sunuyor. Böylece web sitenizi diğerlerinden ayıran bir özellik haline getiriyor.

3.Minimalizm

Cesur renkler ve tuhaf animasyonlarla dolu bir web sitesini herkes istemez. Bu yüzden minimalizm, 2023’ün en önemli web tasarım trendlerinden biridir. Klasik minimalizmi uç noktalara taşıyan bazı tasarımcılar ve ajanslar, bir web sitesinin neye benzemesi gerektiğine dair geleneklere meydan okuyor ve yalnızca temel gereksinimleri sağlıyor. ’’Ultra minimalizm’’ olarak bilinen bu web tasarım trendi, kullanıcı deneyimi ve yükleme süreleri için harika olabilir.

4.Kaydırma Efektleri

Fare ile üzerine gelme animasyonları, ince mikro etkileşimler her zaman zararlı olmuş ve ziyaretçiyi pasif bir şekilde meşgul etmiştir. Ancak 2023’te web tasarımcıları, fareyle üzerine gelme animasyonlarıyla daha da büyüterek sıradan sayfa ögelerini göz kamaştırıcı hale getiriyor. Kaydırma eylemiyle tetiklenen animasyonlar olan kaydırma efektleri, daha dinamik web deneyimi de sunuyor. Bu nedenle, bu yıl en popüler web tasarım ögelerinden biridir.

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Benzer Yazılar
backlink nedir
Backlink Nedir?

Backlink, bir internet sitesinin başka bir siteye vermiş olduğu, herhangi bir sayfasında banner veya metin bağlantısı (link) bulunması durumunda arama motorlarında değerinin yükselmesini sağlayan bir sistem. Peki, backlink ne

devamını oku...
https
HTTPS Önemli Mi?

İnternet arama motorlarında, web sitelerinin adresleri http protokolü ile sunulmaktadır. HTTPS protokolü kimlik doğrulama ve şifreleme için gereksinimleri karşılamaktadır.

devamını oku...
Skip to content